Ben jij ook altijd al nieuwsgierig geweest over wat ze bij Scouting ‘de Gold’n Zende’ in Nieuwleusen elke zaterdag doen? Dan is dit je kans om daar achter te komen! Op zaterdag 11 april houden zij hun jaarlijkse open dag! Van 12:00 uur tot 17:00 uur kun je meedoen aan allerlei échte scoutingactiviteiten en sfeer proeven van de vereniging. Van klimmen en klauteren in ons eigen bosje tot een broodje bakken boven het vuur!

Scouting ‘de Gold’n Zende’ biedt elke zaterdag activiteiten aan in alle verschillende leeftijdsgroepen. Vanaf 5 jaar ben je al welkom bij onze bevergroep! Naast onze opkomsten gaan we regelmatig op kamp en doen we mee aan regionale activiteiten. Met alle enthousiaste leidinggevenden kunnen we een gevarieerd programma aanbieden waarin we veel buiten bezig gaan.

Ben je nu nog nieuwsgieriger geworden? Kom dan langs op zaterdag 11 april bij ons clubgebouw aan de Bouwhuisweg 22 (ook te bereiken via het Vechtland).