We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, door op de Akkoord knop te drukken, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Scoutinggroep
De Gold'n Zende
Nieuwleusen

Vrijdag de 13e werden we door Rabobank Vaart en Vechtstreek uitgenodigd om 's avonds naar hun pand in Dalfsen te komen. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen we te horen dat onze campagne het mooie bedrag van € 201,42 had opgeleverd.
clubhart web

Eerder deze week verscheen er een berichtje van Wendy in de groepsapp van Scouting Nieuwleusen: Ze had een telefoontje gekregen van de Rabobank met de vraag of ze zaterdag konden langskomen omdat ze nog een verassing voor ons hadden. De app-jes vlogen hierna heen en weer met vooral de vraag: "Huh, waarom ?" Na wat zoekwerk werd een hoopvolle aanname gedaan: Het zou zomaar kunnen zijn dat we een bonusprijs hadden gewonnen. Met iets meer adrenaline dan normaal stonden de Scouts, de Welpen en de Bevers zaterdag dan ook gespannen te wachten op wat zou gaan komen. Om 1 uur schalde plots vrolijke muziek door het bosje bij het scoutinggebouw en kwam een mooie oranje Volkswagenbus het terrein oprijden.
 MG 4912 (Aangepast)
Onder het geknal van een paar confettipoppers werd bekend gemaakt dat we inderdaad een bonusprijs in de vorm van extra bedrag van €2000,- hadden gewonnen. We kregen een bonusprijs in de categorie: Meest creatieve campagnes.
Onze tenten moeten nodig worden vervangen en met behulp van dit mooie bedrag gaat dat ook zeker lukken !
We willen bij deze graag iedereen bedanken die op ons heeft gestemd in het kader van deze mooie actie en natuurlijk ook de Rabobank voor het beschikbaar stellen van dit mooie bedrag.

Hier nog een paar foto's