We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, door op de Akkoord knop te drukken, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Scoutinggroep
De Gold'n Zende
Nieuwleusen

In Nieuwleusen staat, in ons eigen privé-bosje, het mooie clubgebouw van Scouting ‘Gold’n Zende’ Nieuwleusen. Het clubgebouw verhuren wij voor Scouting activiteiten en activiteiten van andere (jeugd) verenigingen die passen binnen het bestemmingsplan. Het houden van recepties en feesten is nadrukkelijk niet toegestaan.

We beschikken over een mooi, net gebouw met twee ruime lokalen, elk zo'n 50 m2 groot. Het gebouw beschikt over sanitaire voorzieningen voor heren, dames en mindervaliden. Doucheruimten zijn niet aanwezig. De keuken is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en een gasstel. Tevens is er een leidingruimte aanwezig.

Het buitenterrein bestaat uit een open bos, waar eventueel ook eigen tenten mogen worden opgezet. Op het buitenterrein staan 2 grote picknicktafels. Verder is er een kampvuurcirkel aanwezig. In de huurovereenkomst vind je de regels met betrekking tot het maken van een kampvuur. Er mag bijv. niet gestookt worden vanaf code oranje voor natuurbranden.

In de nabijgelegen omgeving vindt u verschillende voorzieningen, hier een kleine greep uit deze voorzieningen:
- Supermarkt (± 2 kilometer)
- Dorpscentrum met verschillende winkelvoorzieningen (± 2 kilometer)
- Bushalte (± 1 kilometer)
- Openluchtzwembad welke is geopend in de zomerperiode (± 1 kilometer)
- Boswachterij Staphorst met onder andere de recreatievijver "Zwarte Dennen" (± 7 kilometer)

Prijzen verhuur clubgebouw:

De tarieven zijn €4,- p.p.p.n. met een minimale afname van 10 personen per nacht (meteen minimaal bedrag van €40,- per nacht). Het gebouw is te huren voor maximaal 40personen wanneer er overnacht wordt.

Huren van het clubgebouw inclusief terrein kan gebeuren in dagdelen. Wanneer dagdelen gehuurd worden kan er niet overnacht worden op het clubgebouw. Denk hierbij aan vergaderingen, verhuur voor kinderdagverblijven of andere activiteiten (overdag).
De prijs voor één dagdeel is €40,-. De minimale afname is één dagdeel en de prijs wordt niet gereduceerd bij een half gebruikt dagdeel (huurder heeft recht tot de eindtijd om in het gebouw te verblijven).
De dagdelen zijn als volgt:

- Dagdeel 1: 06:00 uur tot 12:00 uur
- Dagdeel 2: 12:00 uur tot 18:00 uur
- Dagdeel 3: 18:00 uur tot 23:59 uur

Het huren van het clubgebouw inclusief terrein kan ook voor overnachtingen. Hiervoor gelden andere tarieven. De huurder huurt het clubgebouw en terrein tezamen, het terrein is niet los te huren. De reden hiervoor is dat er geen sanitaire voorzieningen aanwezig zijn evenals watervoorzieningen wanneer het gebouw niet mee gehuurd wordt. 

Gebruik van onze gebouw en terrein is wel aan regels gebonden.
Deze regels staan in de huurovereenkomst welke hier te downloaden is: Huurovereenkomst

Wil je graag meer informatie, of wil je weten of het clubgebouw beschikbaar is op een bepaalde datum, vul dan a.u.b. dit formulier (klik hier) in.