We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, door op de Akkoord knop te drukken, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Scoutinggroep
De Gold'n Zende
Nieuwleusen

Bezoekadres:
Bouwhuisweg 22
7711 HL Nieuwleusen

Vanuit het dorp is het gebouw het eenvoudigst te bereiken via Vechtland, deze weg loopt achter het gebouw langs. Hier is ook ruime parkeergelegenheid (gelieve niet te parkeren op het gras, maar langs de stoep).

Benader je het gebouw via de Bouwhuisweg, rij dan tot aan het bosje. Vooraan bij het huisje van het Waterschap kun je (beperkt) parkeren. Loop vervolgens even door (of terug, als je vanuit Noord komt) totdat je bij het fietspad komt. Volg het fietspad totdat je rechts de bestrate inrit van het terrein van de Scouting Nieuwleusen vindt.

Bekijk voor de opkomstijden de informatie over de speltakken. Normaal gesproken zijn er vrijdagavond en zaterdagmiddag activiteiten bij het gebouw.

Postadres:
p/a Nieuwedijk 25
7707 RJ balkbrug

E-mail: Klik hier voor ons contactformulier. Als je een wijziging van gegevens wilt doorgeven, kun je dat via dit formulier doen.

KvK-nummer: 41025149
IBAN-nummer: NL52RABO0307739767 t.n.v. Groepsvereniging Scouting Nieuwleusen